محتوا را برای کاربران تولید کنید و نه برای خود یا موتورهای جستجو خیلی از افراد این را فراموش میکنند که کاربران هستند که آینده کسبوکار آنها را مشخص میکنند . آنها هستند که با خرید یک محصول و یا استفاده از یکی از خدمات روند کاری و کسبوکار را رونق میدهند. با این مقاله همراه ما باشید تا روش صحیح تولید محتوا را با هم بررسی کنیم.
همچنین میتوانید برای مطالعهی مقالات بازاریابی محتوایی نوشته شده در بلاگ وستا، از اینجا وارد شوید.
تولید محتوا آنهم از نوع با کیفیت، میتواند تاثیرات زیادی روی وبسایت شما از جذب مخاطب و بازدید بیشتر گرفته، تا فروش بیشتر محصول یا خدمات بگذارد. هنگامیکه به تولید محتوا فکر میکنید، باید دو مورد را در نظر بگیرید. اول اینکه محتوایی که تولید میشود باید در دسترس کاربر قرار بگیرد. دوم اینکه باید سعی کنید تولید محتوا به جذب مخاطب و بازدید از سایت یا وبلاگتان کمک کند و درنهایت کاربران به مشتری تبدیل شوند.
برای اینکه یک محتوای خوب تولید کنید، چهکاری باید انجام دهید؟ چطور میتوان مقالهای تولید کرد که تمام نکات لازم را رعایت کرده باشد؟
مشخص کردن هدف
هدفتان را از تولید محتوا و انتشار آن مشخص کنید. در مقالهای که مینویسید، باید مشخص باشد که شما به دنبال توضیح چه موردی، یا آگاهی دادن در مورد چه موضوعی هستید. کاربر نباید هنگام خواندن مقاله شما دچار سردرگمی شود و باید متوجه شود که میخواهید در مورد چه موضوعی بحث کنید.
استفاده از منابع موثر و معتبر
برای نوشتههایتان از منابع موثر و معتبر استفاده کنید که هم بتوانید آزادانه و با تخصص در مورد یک موضوع بنویسید و هم بهسادگی بتوانید به سوالات کاربران پاسخ دهید. استفاده از منابع معتبر به نوشته شما اعتبار میدهد و باعث میشود اعتماد کاربر به شما جلب شود. اگر از چیزی اطمینان ندارید یا در مورد یک موضوع منبع معتبری ندارید، هرگز آن را ننویسید.
برقراری ارتباط
شاید برایتان عجیب باشد اما طبق تحقیقاتی که انجامشده است، سطح دشواری محتوا با تعداد مخاطبین رابطه معکوس دارد. یعنی هرچقدر نگارش محتوای شما سختتر باشد، کاربر سختتر با شما ارتباط برقرار میکند و تعداد مخاطبین کمتری خواهید داشت. پس همیشه یک برنامهریزی درست داشته باشید تا روی برقراری ارتباط و نحوه تولید محتوا کار کنید.
عنوان جذاب
انتخاب یک عنوان مناسب شاید مهمترین قسمت یک نوشته باشد چون باعث میشود کاربر در نگاه اول ترغیب شود که مطلب شما را بخواند یا خیر. عنوانی که انتخاب میکنید خیلی کوتاه یا خیلی بلند نباشد و درنهایت یک دید به کاربر بدهد که او را به سمت محتوای شما هدایت کند.
اولین جمله مناسب
میتوانید ساعتها درباره محتوایتان فکر کنید و بنویسید اما چیزی که کاربر را جذب میکند و او را در سایتتان نگه میدارد، اولین جمله است. یعنی دقیقا بهاندازه سه ثانیه فرصت دارید تا نظر کاربر را جلب کنید و او تصمیم بگیرد که محتوای شما را تا انتها بخواند یا سایتتان را ترک کند. پس اولین جمله را خیلی دقیق انتخاب کنید و سعی کنید ذهن کاربر درگیر موضوعی شود که قصد دارید درباره آن صحبت کنید.
رعایت سئو
نوشتن بهتنهایی کافی نیست و شما باید کاملا به نحوه تولید محتوا آگاه باشید. به این معنا که از قوانین سئو آگاهی داشته باشید و از آن در طول نوشتهتان استفاده کنید تا تعداد کاربر بیشتری را به سمت وبسایت یا وبلاگتان هدایت کنید. بهینهسازی محتوا برای موتورهای جستجو میتواند برای سایتتان بسیار مفید باشد و میزان بازدیدتان را چندین برابر کند.
برای مطالعه مقالات مرتبط با سئو در بلاگ وستا از اینجا وارد شوید.
کلیدواژهها
یکی از مواردی که در نحوه تولید محتوا اهمیت دارد، انتخاب کلیدواژه مناسب و توجه به محل قرارگیری آن است. درواقع کلیدواژهها استخوانبندی نوشته شما هستند و از راه جستجو میتوانند کاربر بیشتری را به سمت محتوای شما هدایت کنند پس باید به موقعیت قرار گرفتن آنها دقت کنید. کلیدواژهها نباید فقط در یک یا دو پاراگراف جمع شده باشند بلکه باید در کل متن پخش باشند بهطوریکه خوانایی متن را هم تحت تأثیر قرار ندهند. کلیدواژه اصلی را میتوانید در عنوان مقاله به کار ببرید تا هم کاربر را متوجه اهمیت آن کنید و هم محتوای شما در موتورهای جستجو، زودتر دیده شود.
راحت نوشتن
سعی کنید روان بنویسید تا کاربر با کلمات سنگین سردرگم نشود و بتواند بهراحتی مطلب را درک کند. نوع نوشتن شما میتواند ادبی، ساده یا عامیانه باشد اما مهم است که در تمام محتواهایتان یک مدل بنویسید.
تصویر بهجای متن
گاهی لازم است بهجای یک متن طولانی از یک عکس استفاده کنید تا مفهوم را راحتتر انتقال دهید. یک نویسنده حرفهای علاوه بر اینکه باید یک متن خوب بنویسد، باید یک عکس مناسب پیدا کند و برای انتقال مفهوم از آن استفاده کند. تصاویر بیشتر به اشتراکگذاری میشود و مخاطب بهتر با آن ارتباط برقرار میکند.
مداوم و منظم بنویسید تا به یک نویسنده محبوب تبدیل شوید
نویسندگان موفق , مداوم نوشتن را رازی برای موفقیت خود می دانند چرا که با تولید محتوای مناسب و مفید به طور منظم می توانند ماهیچه های ذهن خود را رشد بدهند و همچنین هر وقت هم مطلبی برای نوشتن نداشته باشند از افکاری که به صورت گسسته در ذهن خود دارند را با هم ترکیب کنند و مطلب مفیدی را ارائه دهند .
به یاد داشته باشید که خوانندگان سایت شما مطالبتان را عمیق مطالعه نمی کنند بلکه فقط به صورت سطحی به آنچه شما نوشته اید نگاه می اندازند و اگر در همین نگاه کردن بتوانیم نظر بیننده هایمان را جلب کنیم , توانسته ایم نیمی از مسیر را طی کرده باشیم !
ویرایش نوشته
حتما پس از نوشتن متن، دوباره آن را بخوانید و نکاتی که برای نحوه تولید محتوا بیان میشود، را در نظر بگیرید و نوشتهتان را اصلاح کنید. حتی یک نویسنده باتجربه و حرفهای هم لازم است تا نوشته را چند بار بخواند و آن را اصلاح کند. خروجی نهایی قطعا کاربر و مخاطب شما را راضیتر میکند و باعث میشود رتبه سایت شما هم بهبود پیدا کند.
در پایان میتوان گفت همانطور که برای هر کاری باید یکسری قوانین را رعایت کنید، لازم است برای تولید محتوا هم یکسری قوانین را رعایت کنید تا بتوانید مخاطب بیشتری جذب کنید و بهراحتی با آنها ارتباط برقرار کنید.
در نظر داشته باشید که میتوانید برای مطالعهی مقالات مرتبط با دیجیتال مارکتنیگ در بلاگ وستا، از اینجا وارد شوید.
تن مقال
تن مقال
تن مقال
وستا سیستم از سال 1390 و در قالب راه انداز استارت آپ شروع به کار کرد و توانست یکی از اولین استارت آپها در زمینهی خرید گروهی (شیراز بن) را راهاندازی و در سطح استان فارس مطرح کند. پس از آن، به پشتوانهی دانشکده فنی مهندسی باهنر شیراز وارد عرصهی طراحی و تولید نرمافزارهای تحت وب و موبایل شده و تنوع خدمات گستردهتری را ارائه داد. در سال 1397 وستا توانست با کسب مجوز رسمی از معاونت علمی پژوهشی ریاست جمهوری عنوان شرکت دانش بنیان را بهدست آورد. امروز شرکت دانش بنیان وستا افتخار آن را دارد که به عنوان یک شرکت Digital Enterprise با ارائهی خدمات در حوزهی وب و اپلیکیشن در مسیر پیشرفت وبسایت، اپلیکیشن و کسبوکارتان همراه شما باشد. جلسات مشاوره را مهمان وستا هستید، با ما تماس بگیرید!
خدمات طراحی سایت وستا
خدمات طراحی اپلیکیشن وستا
از وستا بیشتر بدانید
نمادها و مجوزهای وستا
Hello[at]Vestateam.net
تمام حقوق این سامانه برای شرکت وستا رهاورد طاها محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد © 2011-
Design and Development by △ @faridRezvani © Ғ Δ R I D R Σ Z V Δ Π I ┗Δ